marți, mai 05, 2009

Locuri interesante de vizitat in Romania

Locuri de vazut si vizitat in Romania

de-vizitat-in-romania.jpg

Locuri de vizitat in Romania sunt foarte multe De la munte pana la mare, dintr-o parte a tarii pana in cealalta, se intalnesc peisaje minunate, locuri interesante ce starnesc entuziasm, melancolie si bucurie in sufletele oamenilor.

Numarul turistilor straini este in continua crestere datorita locurilor interesante de vizitat din Romania. Statiuni precum Costinesti, Mangalia, Olimp, Neptun sau Venus sunt principalele atractictii turistice in perioada de vara. In timpul iernii, locurile interesante de vizitat sunt statiunile de ski de pe Valea Prahovei si din Poiana Brasov.

Pricipalele locuri de vizitat in Romania sunt: Castelul Bran, manastirile pictate din Nordul Moldovei, bisericile de lemn din transilvania, Transfagarasanul, Balea Lac, Cimitirul Vesel din Sapanta, Delta Dunarii, Portile de Fier, Pestera Scarisoara si multe altele.

De vizitat in Romania, sunt foarte multe locuri interesante, important este, sa existe timp de calatorit!

Alte articole asemanatoare:
Top orase de vizitat in Romania
Locuri interesante de vizitat in Romania

Un comentariu:

Anonim spunea...

Salutari…Sunt foarte multe locuri de vizitat; in opinia mea: muntii parang, Defileul dunarii, valea oltului, tansfagarasanul, Branul, Castelul Peles, Sighisoara, Moeciu, Cheile Bicazului, Delta Dunarii si de ce nu – Bucurestiul! :)

Calatorii placute tuturor! O sa mai revin!