marți, septembrie 22, 2009

Buzias Cazare Poze Harta Buzias

Buzias Cazare Poze Harta Buzias




Buziasul, devenit oras la inceputul anului 1956, este situat in partea de sud-vest a tarii, in Campia Banatului, la poalele nord-vestice ale Dealului Silagiu, pe cursul inferior al paraului Valea Salciei, in Depresiunea Buzisului, la o distanta de 25 km (pe DJ 592) si 28 km (pe cale ferata) fata de Lugoj si de 34 km (pe DJ 592) şi 37 km (pe cale ferata) fata de Timisoara. In limitele actuale, teritoriul orasului are o suprafata de 104 km si o altitudine medie de 128 m.
Buzias, declarat localitate balneara inca din anul 1819, orasul propriu-zis se desfasoara pe terasa superioara a Timisului, la contactul dintre Campia Banatului de Est si dealurile banatene – Dealul Silagiu, in partea de sud-est a celui mai mare judet al tarii, judetul Timis (8.678 km2 suprafata sau 3,6% din teritoriul Romaniei).

Citeste Obiective turistice Buzias Romania

Un comentariu:

Crisan Dragos spunea...

Legat de articolul de mai sus, eu am gasit cazare la Buzias cu ajutorul siteul http://www.rotouring.com si mai stiu un site care compara preturile la toate hotelurile din Buzias http://www.nabooko.com